Ambassadeur van het merk

Door onze lange ervaring in woninginrichting en de permanente vorming van onze plaatsingsteams is Top Sol een onderneming geworden die wordt erkend door de grootste merken in de sector, zoals Luxaflex, in Jette, Brussel en omstreken.

Zo ontvingen we in 2014 het kwaliteitslabel van Master Installer Quick-Step. Dit is een diploma dat wordt toegekend aan installateurs die de opleiding Master Installer hebben gevolgd in de zetel van Quick-Step in Wielsbeke (Kortrijk). Gedurende drie dagen volgden onze installateurs de veeleisende theoretische en praktische cursussen.

master

Bovendien kreeg onze distributiewijze Quick-Step begin 2017 een nieuwe boost. Vanaf dan is de nieuwe benaming Quick-Step Royal Dealer. Uiteraard verandert dit niets aan het product noch aan de kwaliteit. Maar in onze showroom vindt u nog meer stalen, meer presentaties van geplaatste vloeren, en vooral meer producten in voorraad.

royal

Voor Luxaflex garandeert het label Inspiration Dealer een optimale service. Concreet volgen onze adviseurs opleidingen bij Luxaflex om beter te kunnen inspelen op al uw vragen over jaloezieën. Onze installateurs volgen nog andere cursussen om hun technische kennis te perfectioneren.

luxaflex

Andere merken, zoals Forbo Flooring, hebben ons de status van Marmoleum Specialist toegekend, nadat onze installateurs een opleiding volgden.

marmoleum

certificat

Tenslotte houdt onze onderneming zich ook in hoge mate bezig met het ecologische aspect. In de mate van het mogelijke werken wij met merken die in de Benelux produceren om onze koolstofvoetafdruk die verband houdt met het transport van de goederen, maximaal te verminderen. Het afval dat wij bij onze werkzaamheden produceren, wordt afgevoerd naar een sorteer- en recyclagebedrijf. Zo vermijden we dat dit afval terecht komt in het traditionele afvalcircuit. réduire au maximum l’empreinte carbone liée au transport des marchandises. Nos déchets de chantier sont évacués via une entreprise qui se charge du tri et du recyclage. Nous évitons ainsi qu’ils passent dans le circuit classique des déchets.